Ethereum treffer 2-års høyde, ETH-avgifter på alle tiders høye, Bitcoin Dominance Slips

Ethereum (ETH) , det nest største kryptoassettet etter markedsverdi, raste opp i løpet av de siste timene på torsdag og nådde et nivå sist sett i august 2018, mens transaksjonsgebyrene nådde et nytt høydepunkt hele tiden.

På pikseltid (03:53 UTC) handler ETH til 421 USD og er opp med 7% på en dag og 6% på en uke, og øker de månedlige gevinstene til 74%

Samtidig er den mest populære cryptocurrency, Bitcoin Up, opp med 1,5% på en dag og nådde USD 11 753. Prisen er nede med nesten 1% på en uke, men er fremdeles oppe med 26% på en måned. Også BTC-dominans, eller prosentandel av den totale markedsverdien, gled videre i dag og nådde 58,2%, eller nivået sist sett i juni 2019.

Andre mynter fra topp 10 gikk opp til 3,6%, mens cardano (ADA) og binance mynt (BNB) er uendret på en dag. Den totale markedsverdien er opp med 2% til 372 milliarder dollar.

I mellomtiden traff median ETH-transaksjonsgebyret et nytt høydepunkt i går, og gikk parabolsk og nådde 3,35 dollar, ifølge data fra bitinfocharts.com. Den forrige høyden på alle tider ble nådd i januar 2018, da den kort berørte 3,14 USD.

Ethereum treffer 2-års høyde, ETH-avgifter på alle tiders høye, Bitcoin Dominance

Google-data viser også at interessen for både BTC og ETH pigget i går.