The Next One Week Could Mark The End Of The Era Of Bitcoin Under $10k -Timothy Peterson

Er wordt al lang verwacht dat het jaar 2020 een serieuze crypto-stierenloop zal inluiden, maar die realiteit moet nog volledig tot stand komen, hoewel de algemene marktomgeving er veelbelovend uitziet. Bitcoin is de hoogste munt die velen hebben verwacht om de stierenloop te katalyseren, met prijsramingen voor het jaar dat loopt tot $50.000, hoewel de minder optimistische factie van crypto-fans het hebben afgetopt op ongeveer $20.000.

Op dit moment ligt de prijs van Bitcoin al boven de $10.000 die lang heeft gediend als een kernresistent niveau dat de prijs van de munt maandenlang heeft doen stijgen. Een blik op de marktdynamiek vertelt een verhaal over een crypto die klaar is voor een serieuze sprong. Volgens een twitterbericht van Asset Manager Timothy Peterson zou deze prijsdynamiek een nieuw tijdperk voor Bitcoin kunnen inluiden waarin de topmunt nooit meer onder $10.000 zou zakken.

Het halveringseffect

In principe is de netwerkbeloning van Bitcoin Investor, die in mei 2020 met de helft is verminderd, aangeprezen als de grootste macht die naar verwachting exponentieel in prijs zal stijgen.

Echter, als gevolg van verschillende problemen waar de wereldeconomie mee te maken heeft, is die prognose niet direct van kracht geworden.

Desondanks lijkt de crypto-markt, met name de Bitcoin-markt, de afgelopen maanden voldoende vaart te hebben gekregen. In feite is de prijs van Bitcoin met een aanzienlijk percentage gestegen na de hapering.

De grote pruiken stapelen zich op

Een belangrijke indicator voor de mogelijke toekomst van Bitcoin als hooggeprijsde crypto-activum is de progressieve accumulatie van de crypto door verschillende grote crypto-gerichte fondsen of beleggingsmaatschappijen zoals Grayscale.

Het is bekend dat deze bedrijven de afgelopen maanden grote hoeveelheden Bitcoin hebben gekocht. Alleen Grayscale heeft soms al wekenlang fondsen toegezegd om meer Bitcoins te kopen dan er gedolven zijn.

Is de markt rijp?

Hoewel de crypto-markt de afgelopen jaren exponentieel is gegroeid, is het opvallend dat Bitcoin de grote kracht is geweest achter deze financiële revolutie.

Als zodanig, en na verschillende grote omwentelingen en overlevingswedstrijden in de loop van haar tienjarig bestaan te hebben gestreden en gewonnen, ziet de Bitcoin-markt er vrij goed uit voor een grote verschuiving naar boven. Het is volledig rijp voor een leven boven de $10k prijs.