Wat kun je verhandelen met Quantum AI?

Schwab is een ideaal platform om aandelen online te kopen, maar er is meer dan dat. Over het algemeen waren we behoorlijk onder de indruk van de handelsmogelijkheden. Het grootste probleem is de afwezigheid van edele metalen en de eerder genoemde crypto handel. Hier is een uitgebreide lijst van wat u kunt verhandelen bij Quantum AI:

  • Aandelen
  • Exchange-traded funds (ETF)
  • Opties
  • Beleggingsfondsen
  • Futures (ook opties op futures)
  • Obligaties en andere effecten

Bron:  https://www.indexuniverse.eu/nl/quantum-ai-ervaringen/

Welke tools zijn beschikbaar?

Brokerage tools zijn een noodzaak om de handel vlotter en, uiteindelijk, succesvol te maken. Ten eerste introduceren we de Quantum AI Intelligent Portfolio, één van de beste robo-adviseurs die er zijn. Het is een geautomatiseerd beleggingsinstrument dat werkt volgens uw behoeften en plannen die u heeft voor de handel. Het komt echter met een vereiste van $5.000 minimumstorting maar geen andere advieskosten.

Verder heeft het calculators, stock screeners, een all-in-one trading tool, en een analyzer voor winsten en verliezen. Als u er niet van houdt om dingen in de browser te doen, kunt u in plaats daarvan de Schwab Mobile app downloaden.

Hoe werkt het platform?

Omdat dit een Quantum AI handelsplatform review is, laten we eens kijken hoe het werkt. Over het algemeen zijn er veel navigaties die leiden naar nuttige functies op het platform. Onder „Wat wij aanbieden,“ vindt u informatie zoals rekeningen, onderzoek, producten, planning, en meer. Door technische analyses uit te voeren via de tools, kunt u het beste halen uit het handelsplatform.

Is er een klantenportaal?

Er is een klantenportaal bij Quantum AI, en het is vrij eenvoudig. Op de hoofdpagina of de samenvatting, kunt u algemene details zien over uw rekening, uw andere rekeningen, en uw winsten en verliezen over een periode van tijd. Op het tabblad posities kunt u de transacties zien die u hebt gedaan, d.w.z. de aandelen die u hebt gekocht. Andere zaken die Schwab brokerage accounts hebben zijn een overdracht en betalingen tab, geschiedenis, saldi, en meer.

Quantum AI Kosten

De volgende stap in deze Quantum AI review is het doornemen van alle kosten die het bedrijf aanrekent voor zijn diensten. Het openen en onderhouden van een rekening is volledig gratis, en dat geldt voor alle rekeningtypes. Bovendien zijn er geen minimum stortingen. Schwab’s grootste kracht is zeker de $0 commissie handel op aandelen, ETF’s, Schwab beleggingsfondsen, en opties. De makelaardij rekent echter $0.65 kosten per optiecontract.

Voor secundaire handel in obligaties en CD’s is er een commissie van $1, met een minimum van $10 en een maximum van $250. Futures en opties op futures worden geleverd met een commissie van $1,5 per contract. Het goede aan Quantum AI beleggingsfondsen is dat ze $0 kosten hebben, maar voor alle andere fondsen wordt $49,95 per aankoop aangerekend. Marge tarieven schalen van 8,3% boven $24.999 tot 4,7% boven $1M. Voor broker-ondersteunde transacties rekent Schwab een commissie van $25, wat vrij laag is in vergelijking met andere makelaars.

Als u een patroon daghandelaar bent, moet u te allen tijde minstens $25.000 op uw rekening hebben om te kunnen handelen. Bovendien variëren de kosten voor het overzetten van een rekening, afhankelijk van het type; gedeeltelijk kost u $25, terwijl volledig $50 kost.